Bike intro planlægges fra måned til måned.

 

Alle vore instruktører har været igennem et træningsforløb med Anja Kamp Otte, som de sidste 15 år har stået for uddannelsen af instruktører til alle de store fitnesskæder. I Løkken lægger vi vægt på, at teknik og musik går hånd i hånd. Det sørger instruktøren for. Du afgør selv hvor meget din puls skal op, men det er helt sikker, at der er tale om en form for motion, hvor hjertet bliver styrket, kondition øges, udholdenhed forbedres, og hvor kilo efter kilo forsvinder.

 

Bike intro
er timen for den idrætsudøver, som aldrig har prøvet spinning før. Timens udformning er således, at den tilgodeser alle, uanset fysik formåen. Der er stor vægt på personlig indstilling af cyklen, samt en grundig teknisk introduktion til det at træne på en cykel.

 

Bike 1

er for den let øvede udøver og er den naturlige forlængelse af Bike Basic. På denne time tages der stadig tekniske og sikkerhedsmæssige hensyn via vejledning, og man er sikret en fornuftig overgang fra Bike Basic til Bike 1. Denne timen er teknisk set mere krævende end Bike Basic timen, da man arbejder med højt tempo siddende og længere intervaller i stående tempo.

 

Bike 2

er for den øvede udøver og stiller krav til deltagernes kondition, teknik og evne til at presse sig selv. Men husk, det er dig selv der bestemmer belastningenpå cyklen.

 

Tele - bike.

Et nyt spændende koncept hvor du kører og instrueres via en storskærm. Følg med på facebook. Her opfordrer andre medlemmer til at mødes på forskellige tidspunkter.

 

 

Seneste fremmøde er 10 min. før holdstart. Træk derfor din billet straks ved ankomst.
Bøde for udeblivelse eller for sen ankomst
35 kr. Trækkes via medlemskabet. 

 

Husk derfor at af-booke såfremt du bliver forhindret. Senest 2 timer før.