Den lokale svømmeklub i Løkken og omegn

Svømmeklubben Sømærket i Løkken

 

Har du lyst til at være en del af en velfungerende, moderne og social svømmeklub, så er svømmeklubben i Løkken lige noget for dig!!!
 
Her er noget for alle - der er plads til at komme og lege og ha’ det sjovt - men der er også noget for dig, som gerne vil have flere udfordringer!
 
Vi er en engageret bestyrelse, der holder fast i flere af svømmeklubbens traditioner, men som samtidig har indført nogle nye tiltag i klubben bl.a. Mærkesvømning, hvor svømmere i alle aldre sidste år svømmede 44 km tilsammen. Denne rekord håber vi på, at vi sammen kan slå i år.  Derudover har vi 2 gange om året familiesvømning, hvor svømmere og deres familier sammen kan hygge sig i vandet.
Vi holder en hyggelig juleafslutning, hvor vi danser om det flydende juletræ, får besøg af julemanden og hvor ungdomsholdet viser deres talent for udspring!
 
Som noget nyt har vi oprettet et talenthold for de svømmere, der vil noget mere. Derudover har vi naturligvis stadigvæk hold for de mindste til og med 5 år, hold for 0.-2.kl. og 3.-6 kl. 
 
Vi holder pool-party for alle svømmere uanset alder og niveau, hvor vi svømmer, hygger, leger og har det sjovt - kort sagt det sociale er i højsædet.
 
Her finder du smrket.klub-modul.dk hjemmeside.

 

Svømmeklubben holder til i den ny istandsatte svømmehal på Løkken Idrætscenter.