YOGA - forår 2018

Klassisk Yoga
Løkken Idrætscenter tilbyder igen undervisning i klassisk yoga v/Torben Meier.
Der er tale om:
I. Yoga for begyndere - på mandage fra 19.00-21.00 - i alt 10 gange. Første gang 15. januar 2018 - skolen aula.
II. Yoga for fortsættere - på onsdage fra 19.00-21.00 - i alt 10 gange. Første gang 17. januar 2018 - skolen aula.
Yoga styrker og smidiggør kroppen, åndedrætstekniker arbejder med roen og energien, og Yoga Nidra bringer dig i en dyb afspændt tilstand - samlet repræsenterer de en mulighed for at give slip på fysiske og mentale spændinger, og er dermed en anledning til at opleve et bedre helbred samt mere klarhed og ro.
Som begynder får du en grundig introduktion og din egen personlige erfaring med yoga. Hvert program indeholder fysisk yoga, åndedrætsteknikker og afspændingen Yoga Nidra. 
Som fortsætter arbejder du videre med det du har lært, og føjer yderligere erfaring og fordybelse til. Yoga for fortsættere henvender sig således til deltagere på begynderhold i 2016/2017 -  som har lyst til at at få en dybere, personlig erfaring med yoga -, og til dig som tidligere har modtaget undervisning i yoga inden for Satynanada-traditionen eller tilsvarende, og som oplever behov for inspiration. Ud over fysisk yoga og åndedrætsteknikker, stifter du som fortsætter f.eks. bekendtskab med koncentrationsteknikken Tratak og en lidt længere og dybere Yoga Nidra.
Mit navn er Torben Meier. Jeg er 55 år og har hen ved 30 års erfaring med fysisk yoga, åndedrætsteknikker , afspænding og meditation. Yogaen har stort set lige så længe været integreret i min hverdag. Jeg blev introduceret for yogaen gennem deltagelse på flere både kortere og længere kurser på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i Sverige fra jeg var 23 år, og er senest tilknyttet Ananda Mandala retreat (ligeledes i Sverige) hvor min yogalærertræning er fra. Begge skoler repræsenterer Satyananda-traditionen. 

 

Ring for tilmelding på 98991424 - der er plads til 16 på hver hold. 

Alle der er medlem af motionscenteret (løbende medlemskab) kan deltage.