Løkken Idrætscenter 150 meter fra Vesterhavet

Anmeldelser

Gæstebog Løkken Idrætscenter

 

Skoleklasse fra Aalborg.

Jeg vil gerne takke for en rigtig god oplevelse:

Et meget velholdt faciliteter, med masser af dejlige aktivitetsmuligheder, god mad og meget servicevenligt personale. Jeg var med det første døgn og det var også gået super til sidst!

Så, tak for hjælpen.

Lars Mølle

 

Familieophold, København

Hejsa. Vi var tre familier på week hos jer nu her, og vil først give stor ros til det hele. Skønne faciliteter, dejlig mad, fantastisk personale som gjorde alt for det skulle blive en god week for os. Så stor ros og tak herfra, vi kommer helt sikkert igen👍. Vi kom desværre til at tage to nøgler m hjem, -beklager, jeg sender dem til dig i morgen, -håber det er ok? Vil også høre om i har fundet et par sportssko: sorte håndboldspeciel str 37/38 som vi ikke kan finde efter hjemkomsten😜?? Endnu engang tak for et dejligt ophold. Vh Stine

 

Øster Farimagsgade Skole, København

Tusind tak for et super godt ophold på Løkken Idrætscenter.

Vi har været fuldt ud tilfredse med både ophold og idrætsfaciliteter med svømmehal, stor sportshal og udendørs  beachvolleybane. Værelserne var gode og rare med eget badeværelse, samt Internet og TV.

Stor ros til personalet for altid venlig og imødekommende service, og ikke mindst en dejlig forplejning.

Vi kan i høj grad anbefale Løkken Idrætscenter til et kommende lejrskoleophold.

Mange hilsner fra eleverne og lærerne.

Øster Farimagsgade Skole.

  

Sdr. Stenderup Central Skole Sdr. Stenderup Centralskole ved Kolding siger nu farvel efter endnu en fantastisk uge på Løkken Idrætscenter. Et sted som skolen har nydt at bruge som vores helt private sted til skolerejser hvert år. Vi er altid blevet budt velkommen med smil og mget hjælpsomt personale. Faciliteterne på Løkken Idrætscenter er fantastiske, og er brugt flittigt af både elever og lærere. Endnu engang! Tak for den måde I er på her på Løkken Idrætscenter. Håber vi ses igen.

Mange hilsner

Birgitte

Sdr. Stenderup Centralskole

 

Familieophold

Tusind tak for en rigtig dejlig weekend i Løkken. Opholdet har virkelig været fantastisk med masser af sportsaktiviteter både i hal og svømmehal. Og sikke noget dejlig mad, vi også har fået. Stor ros til alle i dit team fra os. I er alle enorm søde, serviceminded og imødekomne.

Vi snakkede med Michael om manglende betaling for de 3 sidste vi meldte til. Han ville gerne at vi tog den direkte med dig. Er du sød at komme tilbage med slutafregning.

Endnu en gang tusind tak for et god ophold i dejlige ramme.

Jane Buje

 

Svenstrup skole

Tusind tak for et supergodt ophold på Løkken Idrætscenter. Vi har været ovenud tilfredse. Her er en rar atmosfære og stor imødekommenhed. Den tillid man bliver mødt med her, gør at man slapper af og føler sig rigtig godt tilpas. Vi har nydt rigtig godt af muligheden for at komme i hal og svømmehal, ligesom vi har benyttet os af the køkken, Løkkenstuen og opholdsrum.

Dejlig forplejning, gode rene værelser og fantatisk personale.

Vi glæder os til at komme igen.

 

Mange hilsner fra lærerne

Svenstrup Skole.

 

"Sportsfirmation"

Vi vil sige mange tak for en fantastisk (familie)weekend og stor ros hele vejen rundt. Det var en uforglemmelig oplevelse og alle var enige om at vi gerne vil vende tilbage en anden gang. Den fleksibilitet i udviste og den måde alle medarbejdere fik det hele til at lykkes var super. Den frie adgang til det hele var noget vi brugte meget og der var noget for alle. Vi vil til hver en tid foreslå jeres sted både til private og foreninger eller grupper.

Tusinde tak

Max, Kim og Tina Andreasen.

 

Svensk svømmegruppe

Hej

Tack för en väldigt resa til Lökken. Det var lugnt och bra på alle sätt - perfekt för våra ungdomar. Vi blev bra bemötta när vi önskade justera våra planer efter väder var personalen flexibel och tilmötesgående. Vi hade tilgång til gym, bassänger och sportshall. Så det blev en riktig bra träningsresa, även för medföljende föräldrar.

Ungdomarna var väldigt nöjda med maten vilket är viktikt då de tränar hårt. Bra boende med väl utrstat kök samt tvättmöjligheter.

Utflykter til nöjeparken i Fårup och Skagen i nordost var fina utflykter vi gjorde. Danmark är okså lättilgänglig och det är nära til det meste.

Hilsen

Bysk Simförening

 

Sønderbro skole - 4 klasse

Tre dage i Løkken er nu ved at være slut, og tiden er fløjet af sted.

Vi har været rigtig glade for at bo her, og har nydt alle aktiviteter, der er at finde på stedet. Specielt svømmehallen har været et stort hit.

Det er hvert fald ikke sidste gang I har besøg af Sønderbroskolen her.

Mange hilsner og på gensyn

4A Sønderbroskolen i Aalborg.

 

Kære medarbejdere på Løkken Idrætscenter Nu har vi alle fordøjet oplevelserne i Løkken, hvor vi havde en fantastisk lejrskole. Det skyldes ikke mindst din og dine medarbejderes store fornemmelse for vores ønsker og behov. I mødte os med stor tillid og fleksibilitet - altid parat til at opfylde vores ønsker. Vi, børn såvel som voksne har i den grad følt os velkomne og for kælede på opholdet i Løkken. Her skal lyde en stor tak til jer alle.

Med venlig hilsen

Lisbeth Martinsen Vestervangsskolen

 

Hornslet skole (106 elever) Brochure 8 meget tilfredse lærere vil gerne sige tak for et super ophold. Vi fik en god introduktion og velkomst. Personalet er venligt. Det er dejligt, at alle er velkomne. Gode rammer, en varm atmosfære og en flot natur. Vi kan klart anbefale stedet til andre skoler. Små forslag: Udskåret frugt til morgenmaden. Lidt bedre lydisolering i spisesalen.

 

Gl. Lindholm Skole Tusind tak for et fantastisk ophold. Vi har fået et virelig godt indtryk af stedet, dets faciliteter og personale. Vi vil helt sikkert komme igen.

 

Eleverne fra Nivå Centraleskole skrev Da vi ankom 60 trætte elever til Løkken Idrætscenter, blev vi straks mødt af venlige ansigter og god mad, som fortsatte under hele vores ophold. Vores lejrskoletema var OL, så vi havde stor gavn af alle faciliteterne såsom idrætshallen, volleyballbanen, forhindringsbanen og svømmehallen. Svømmehallen og fitnesscenteret fik vi lov til at bruge dagligt, og det havde alle eleverne og lærerne stor glæde af. Idrætscenteret har en god belligenhed tæt ved stranden, en stor Super Brugsen og selve Løkken by, som har en masse butikker og ting at se, hvilket vi også udnyttede.
Vi anbefaler varmt Løkken Idrætscenter til alle, som ønsker et dejligt ophold med massevis af oplevelser og aktiviteter til rådighed.

V.h Henriette, Mia & Teresa

8.klasse Nivå Centralskole

Vinen til personalet - et lille symbol på, at vi er meget glade for vores ophold hos jer - altid gæstfrihed af højeste klasse. Ungerne er helt vilde -
den bedste lejrskole og det fedeste sted nogensinde!

På læregruppens vegne Jakob Nivå Centralskole

 

 

Peder Lykke Skolen, Amager: De forventningsfulde elever (84 - tre 6 klasser) blev budt velkommen af Karsten Vang, som glad fortalte om centeret, som de var stolte af. Den positive holdning som alle havde til eleverne var en dejlig oplevelse for lærerne. Idrætsfaciliteterne var uovertrufne. Sportshallen benyttede vores børm med stor fornøjelse. Størst var glæden over den lækre svømmehal, som vi kunne disponere over uden for åbningstid,
da vi selv medbragte 3 svømmelærere.
Vi vil anbefale denne lejrskole til alle vi møder på vores vej. Tusind tak til personalet. Hilsen Læregruppen.

 

Tusind tak for en fantastisk modtagelse. Vores ophold har været dejlig. Tak for alting I/R Reykajvik, Island

Dåstrup Skole - Kære Karsten og personale Nu hvor freden igen har lagt sig, vil vi gerne sige TAK for en fantatisk lejrskolen hos jer! Det var virkelig en fornøjelse, at være gæster hos jer. Alle børn var glade og tilfredse med stedet. Det skyldes ikke mindst dit hjælpsomme og imødekommende personale. Du må meget gerne overbringe en tak! Du skal nok forvente flere besøgende fra vores skole, da vi har rost jer og stedet til skyerne:)

Mange hilsner Gitte, Allan og 7b, samt forældre fra Dåstrup Skole.

 

Evaluering på en skala 1-6 (hvor 6 er bedst):

Evaluering Over Jarstal skole. 

Kunne du lide maden? 6 Fik du nok mad? 6 Aktivitetsmulighederne. 6 Svømmehallen. 6 Din oplevelse af personalet. 6 Vil du komme igen? Ja. Informationsmødet. 6 Serviceniveau på kontoret. 6 Serviceniveau i køkkenet. 6 Lærergruppen Over Jarstal Skole.

 

Evaluering Abilgaardsskolem 

Evaluering på en skala 1-6 (hvor 6 er bedst) Kunne du lide maden? 6 Fik du nok mad? 6 Aktivitetsmulighederne. 6 Svømmehallen. 6 Din oplevelse af personalet. 6 Vil du komme igen? Ja. Informationsmødet. 6 Serviceniveau på kontoret. 6 Serviceniveau i køkkenet. 6 Hilsen samtlige 20 voksne deltagere.

 

Langdragskole 

Evaluering på en skale 1-6 (hvor 6 er bedst) Kunne du lide maden? 6 Fik du nok mad? 6 Aktivitetsmulighederne. 6 Svømmehallen. 6 Din oplevelse af personalet. 6 Vil du komme igen? Ja. Informationsmødet. 6 Serviceniveau på kontoret. 6 Serviceniveau i køkkenet. 6

 

Gl. Lindholm skole

Evaluering på en skale 1-6 (hvor 6 er bedst) Kunne du lide maden? 4 Fik du nok mad? 5 Aktivitetsmulighederne. 5 Svømmehallen. 5 Din oplevelse af personalet. 5/6 Vil du komme igen? Ja. Informationsmødet. 6 Serviceniveau på kontoret. 6 Serviceniveau i køkkenet. 6 Hilsen Lærer og elever (gennemsnit af alle deltagende).

 

 

 
Hvad siger vores gæster?
 

Løkken Idrætscenter

Søndergade 42
DK-9480 Løkken
Tel. (0045) 98991424
post@loekkenhallen.dk
www.loekkenhallen.dk

EKSTRANET

SE DIN BOOKING

SE VÆRELSESOVERSIGT

Kontakt Løkken Idrætscenter

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan finde os.
Ring (0045) 98991424
eller mail til Thomas Hermann.

Afstand fra

Hjørring: 20 km
Hirtshals: 35 km
Frederikshavn: 60 km
Skagen: 100 km
Brønderslev: 20 km
Aalborg: 40 km
Fårup Sommerland: 15 km
Nordsømuseet: 35 km
Ørnereservatet: 50 km

Se beliggenhed på Google Maps


Følg os


    
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.